Pošaljite Upit
Pozovite nas

Kvalitet

Kupatilo

Walk-in tuš kabina, stakleni paravan, wc šolja sa soft close daskom i ugradnim vodokotlićem Geberit, lavabo, sušač, bide u većim kupatilima, galanterija. Sanitarije Catalano, baterije Gessi, kiša tuš (rain shower). Podno grejanje na struju za sva kupatila. U kupatilima svih stanova, osim u gostinjskim toaletima, predviđen 80l bojler modela renomiranog proizvođača, kao i po jedan protočni bojler po stanu.

 

slider-caption image

Keramika

Granitna keramika većih formata renomiranih proizvođača, Florim grupacija – Cerim, dimenzija 60 x 60, 60 x 120 i Ceramiche Italiane, dimenzija 80 x 80, 60 x 120 i 20 x 120. Mogućnost izbora dezena.

Kuhinja:

Keramika je predviđena na podu i između visećih elemenata na zidu.

slider-caption image
blue-bg
parket

Parket

Višeslojni parket renomiranog proizvođača velikih dimenzija dasaka, slagan kao brodski pod, u natur boji prirodnog hrasta i opciono u boji tamnog američkog oraha, uz belu coklu od 10cm.

parket
parket parket
Unutrašnja stolarija

Unutrašnja stolarija

Aluminijum-drvo visokog kvaliteta, pri čemu je unutrašnja stolarija u boji prirodnog hrastovog drveta ili opciono bela na upit kupca. Aluminijumske roletne sa električnim pogonom, na daljinsko upravljanje, komarnici predviđeni na svim otvorima.

Unutrašnja vrata

Unutrašnja vrata

MDF u beloj boji sa magnetnom bravom, visine 250 cm.

Ulazna vrata

Ulazna vrata

Sigurnosna i protivpožarna vrata furnirana hrastom, visine 250 cm, sa špijunkom.

Grejanje i hlađenje

Grejanje i hlađenje

Nezavisne toplotne pumpe za svaki stan kojima će se regulisati i grejanje i hlađenje putem fan coil-ova.

Smart house sistem

Smart house sistem

Sa osnovnim aplikacijama upravljanja uređajima. Regulacija roletni i svetala, kao i aplikacija za interfon i podešavanje toplotnih pumpi sa mobilnog telefona.

Liftovi

Liftovi

renomiranog proizvođača Schindler.

Terasa

Terasa

Protivklizna granitna keramika premijum kvaliteta, bez mogućnosti izmene sa strane kupca. Ograda je staklena i predviđena je utičnica na terasi.