Pošaljite Upit
Pozovite nas

Da li ste oduvek maštali o tome da se svakog jutra budite uz duh starog Beograda, ali u potpuno novom ruhu?

U srcu Beograda nalaziće se prestižan stambeni kompleks izgrađen u sofisticiranom stilu uz najkvalitetniji izbor prirodnih materijala – Central Plaza.

Nazvan po čuvenom njujorškom hotelu, ovaj stambeni kompleks predstavljaće sve ono o čemu stanari sanjaju kada tragaju za idealnim domom na prestižnoj lokaciji.

O Projektu

slider-caption image

63 stana različitih struktura, od dvosobnih do petosobnih, uzdizaće se na 10 spratova na uglu ulica Kralja Milutina i Pasterove, pored Ambasade Rusije.

Ponuda stanova

blue-bg

Novogradnja Beograd

U srcu Beograda, nadomak Hrama Svetog Save, Karađorđevog parka, Slavije i hotela Hilton, na uglu ulica Kralja Milutina i Pasterove, nalaziće se prestižan stambeni kompleks – Central Plaza.

slider-caption image
map image
blue-bg

63

STANA

98

PARKING MESTA

10

SPRATOVA

Garaža na 4 nivoa

uštedeće stanarima ovog kompleksa dragoceno vreme koje će moći da iskoriste uživajući sa porodicom i dragim ljudima u mnogobrojnim prestižnim beogradskim restoranima, kafićima, spa i sportskim centrima koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Saznaj više

blue-bg

Ovaj stambeni kompleks posedovaće i recepciju koja će stanarima garantovati privatnost i sigurnost, kao i garažu na 4 nivoa, koja će im uštedeti dragoceno vreme.

blue-bg

Registrujte se

  • Centra Plaza na uglu ulica Kralja Milutina i Pasterove
  • Garaža na 4 nivoa
  • Recepcija koja garantuje privatnost i sigurnosti
  • Central Plaza nadomak Hrama Svetog Save
  • Najpoznatiji gradski restorani, spa i sportski centri